Destacat
Loading...
,

Cent anys de ferro, una exposició de Pilar Sampedro

Share on Google Plus


Pilar Sampedro, natural de València, resideix en l'actualitat en la platja de Canet d'en Berenguer. Arriba a la fotografia l'any 2003 i en aqueix mateix any es fa sòcia de Agfoval, i és alumna de José Juan de Xirivella, perfeccionant la seua positivado en blanc i negre. Amiga de les Agrupacions Fotogràfiques d'Almansa i de Villena, participa en els tallers que aquestes organitzen i així fa diversos cursos amb Feliciano Lopez, Juan Figueres, Cecilio Sánchez, José Gresa, Alvarez Yagüe, Miguel Oriola, Raúl Villalba, etc... En l'actualitat és la relacions públiques de l'Agrupació Fotogràfica Arse de Sagunt i de Agfoval a València. Ha realitzat diverses exposicions i participat en molt variats projectes nacionals i internacionals, formant part des de 2006 del Col·lectiu Fotògrafes de Agfoval i Dones Fotógrafes de València.

Les fotografies realitzades per Pilar Sampedro representen un fil conductor que prenent com a referència Ojos Negros (Terol) i el Port de Sagunt (València) i el mineral (el ferro), no sols va unir aquestes dues poblacions, sinó que va ser la gent d'antany la que amb el seu esforç i suor va fer possible la creació d'una gran empresa que va consolidar el progrés.

Aquesta exposició rendeix homenatge a aquest espai de temps que viu en la memòria dels nostres majors. La intenció de l'autora és que no passe a l'oblit.

Centre Cultural Mario Monreal 
Inauguració: dijous, dia 12 de desembre, a les 20 h 

You Might Also Like

0 comentaris

About me

Like us on Facebook

Blog Archive